​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

En bidskinne kan afhjælpe hovedpine og ømme muskler

Lider du af hovedpine og ømme kæber? Så er det måske, fordi du skærer tænder, hvilket behandles med en bidskinne. Lige her hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup har vi stor erfaring med patienter, som slider tænderne uhensigtmæssigt. Vi behandler primært kunder fra Skælskør, Slagelse og Korsør, men tager også imod patienteruden for disse områder.

Hvis du skærer tænder, kan det forårsage hovedpine samt ømme kæber og muskler. Disse symptomer kan dog også opstå, hvis du mangler nogle tænder, men er typisk for folk, som skærer tænder. Problematikken behandles med en bidskinne, der fungerer som en tandbeskytter, som mindsker sammenbiddet mellem tænderne.

Hvornår skal man have en bidskinne i?

De fleste anvender bidskinnen om natten, da det ofte er her, du skærer tænder eller bider tænderne hårdt sammen. Dette sker typisk, uden at du er klar over det, og derfor er det svært at undgå. Du kan dog også godt bruge en bidskinne om dagen, hvis dine kæbemuskler trænger til aflastning.

Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at besøge vores klinik, hvis du lider af hovedpine eller ømhed i muskler og kæbeled.

Kontakt os og hør om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få en bidskinne, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvor vi undersøger dine tænder og behov nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 58 19 41 20 eller på e-mail info@kajepleje.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.