​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Bliver min mundhygiejne bedre hvis jeg bruger et mundskyllemiddel?

​Den friske smag fra mundskyllemidler kan ikke erstatte din tandbørste, tandtråd, tandstikker eller din fluorholdige tandpasta.

Uanset om der er tale om mundskyllemidler eller tandbørstning, så er formålet med rengøring af tænderne at fjerne plak. Plak er den belægning, der sidder fast på tænderne. Mundhulens bakterier danner hele tiden plak, og det er disse bakteriers affaldsstoffer, der er årsag til huller i tænderne, tandkødsbetændelse og paradentose.

Også dårlig ånde og smag kan skyldes plakkens og tungens bakterier.
Man har normalt ikke behov for at bruge mundskyllemidler, og i nogle tilfælde kan indholdet af alkohol og antibakterielle stoffer i mundskyllemidler give irritation af mundhulens slimhinde, ligesom der kan være en risiko for resistensudvikling.

Mundskyllemidler kan i en kortere periode dog være et godt supplement eller et alternativ til tandbørsten, f.eks. efter operationer i mundhulen, ved sygdom eller hvis man har problemer med dårlig ånde eller dårlig smag i munden.

Konstant brug af mundskyllemidler anbefales ikke. Spørg din tandlæge eller tandplejer til råds.

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.