​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Tandklinik, som anvender moderne udstyr

​Velkommen til Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup. Her finder du en række professionelle og dygtige tandlæger og tandplejere, som står klar til at give dig den bedst mulige behandling af dine tænder. Vi servicerer typisk kunder fra Skælskør, Slagelse, Korsør og omegn, men byder også kunder uden for disse områder velkommen i vores tandklinik.

Vi har indrettet os i den fredede og charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn. Her er både hyggeligt og smukt. Vi har seks moderne tandklinikker til rådighed, som er indrettet med moderne udstyr. Vi bruger eksempelvis Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer, hvilket betyder, at du kan få lavet en porcelænskrone på kort tid.

Tandlæger med fokus på en god oplevelse

​Vi har fokus på at give dig en tryg oplevelse, hvorfor vi altid sørger for at informere dig godt, inden behandlingen går i gang.

Kontakt din tandklinik for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vores tandklinik kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig den rette behandling.

Du kan kontakte os på telefon 58 19 41 20 eller på mail info@kajepleje.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.