​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Grundig og professionel paradentosebehandling

Hvis du har brug for en paradentosebehandling, står vi hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup klar til at hjælpe dig. Vi er en professionel klinik med mange års erfaring inden for branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde mange forskellige behandlinger til kunder i og omkring Skælskør, Slagelse og Korsør.

Paradentose eller parodontose er andre ord for tandkødsbetændelse, som spreder sig til knoglen omkring tænderne. Paradentose giver sjældent symptomer, før sygdommen er fremskreden, og derfor er det vigtigt, at en paradentosebehandling foretages så hurtigt som muligt. Derfor står vi altid klar til at tilbyde professionel behandling af paradentose her i klinikken.

Hvorfor skal men have paradentosebehandling?

En paradentosebehandling har til formål at stoppe nedbrydning af den knogle, som tænderne sidder fast i. Dette gøres ved tandrensning og tandrodsrensninger af de parodontoseramte tænder samt grundig og hyppig instruktion i hjemmetandpleje. 

Vi sørger altid for at tilrettelægge behandlingen, så den passer til dine behov.

Behandlingen varetages ofte af vores tandplejer, som har kyndig erfaring på området. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en mindre operation for at genopbygge det tabte knoglevæv.

Kontakt os for at modtage flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis du ønsker at booke en tid, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 58 19 41 20 eller sende en mail til info@kajepleje.dk, så vender vi straks tilbage.​

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.