​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Snorkeskinne mod snorken om natten

Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør kan vi afhjælpe problemerne med snorken med en snorkeskinne, så du sover bedre. Vores klinik er nem at tilgå, hvis du kommer fra Slagelse, Korsør eller omegn.

Cirka 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder snorker. Snorkelydene kan være meget belastende for både den, der snorker, og dennes omgivelser, men lydene kan også hænge sammen med obstruktiv søvnapnø, forkortet OSA. 30-50 % af alle, som snorker, lider i mere eller mindre grad af OSA. Dette kan løses med en snorkeskinne.

Hvordan opstår snorken som obstruktiv søvnapnø?

Når vi sover, slapper musklerne i halsen af. Afslapningen gør, at det bløde væv i svælget vibrerer, og snorkelyde opstår.

Når vi ligger ned, reduceres pladsen i svælget, og der skal bruges større kraft på at få luft. Ved OSA suges svælgets vægge mod hinanden, hvilket medfører, at vejrtrækningen besværes betydeligt eller kortvarigt stopper helt. Når der ikke kommer ilt nok til lungerne, ændres koncentrationerne af ilt og CO2 i blodet. Kroppen reagerer ved at sende besked til hjernen, som "vækkes", og alle muskler stimuleres sådan, at svælget igen åbnes, og luften kan passere. Dette kan afhjælpes med en snorkeskinne.​

Symptomer på OSA er blandt andet urolig søvn, svedtendens, behov for toiletbesøg om natten, hovedpine og træthed, manglende energi og en følelse af aldrig at være udhvilet. OSA kædes også sammen med øget risiko for forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og andre sygdomme som for eksempel type 2 sukkersyge.

Hvordan virker en snorkeskinne under søvnen?

En snorkeskinne specialfremstilles til den enkelte patient med henblik på at opnå den korrekte pasform og stilling af kæben under søvnen.

Når du sætter din snorkeskinne i munden, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt. Derved skabes en friere luftvej ned til lungerne. På den måde minimerer en snorkeskinne din snorken. Den sikrer derved mere søvn og modvirker en eventuel tendens til obstruktiv søvnapnø.

Ring på telefon 58 19 41 20 for at bestille tid eller høre mere om mulighederne for en snorkeskinne. Du kan også skrive til os på e-mail info@kajepleje.dk.

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.