​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Tandbro udføres på patienter i alle aldre

Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup kan vi påsætte en tandbro som erstatning for en eller flere tænder. Tandbroer hægtes på tænderne ved siden af og kan være en billigere løsning end tandimplantater. Vores tandklinik ligger på Skælskør Havn nær Korsør og Slagelse.

Bevar din tyggefunktion med langtidsholdbare tandbroer

Tandbroer bliver limet fast på nabotænderne, men de kan også sættes på tandimplantater. En tandbro støtter med andre ord på de naturlige tænder efter samme princip som kroner. En tandbro kan ikke tages ud af munden, og derved føles den som dine egne tænder. Du bevarer også din normale tyggefunktion.

​Der kan være flere årsager til at vælge tandbro frem for et tandimplantat, hvis du mangler en eller flere tænder i munden.

Vi vejleder dig naturligvis i fordele og ulemper, så du bedre kan træffe det rette valg.

​Bestil tid til en undersøgelse af din tænder

Hør mere om tandbroer ved at ringe til os på telefon 58 19 41 20 eller at skrive til os på e-mail info@kajepleje.dk. Vi kan også aftale tid til en undersøgelse af dine tænder, så vi kan komme med forslag til dit kommende behandlingsforløb.

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.