Tandbro udføres på patienter i alle aldre

Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup laver vi tandbro som erstatning for en eller flere tænder. Tandbroer hægtes på de sunde tænder og kan være en billigere løsning end tandimplantater. Vores tandklinik ligger på Skælskør havn, hvorfra du nemt kan komme videre til Korsør og Slagelse.

Bevar din tyggefunktion med langtidsholdbare tandbroer

Tandbroer bliver limet fast på de hele nabotænder, men de kan også sættes på tandimplantater. En tandbro støtter med andre ord på de naturlige tænder efter samme princip som kroner. Dog kan tandkroner også sættes på en bro. En moderne tandbro kan ikke tages ud af munden, og derved føles den som dine egne tænder. Du bevarer også din normale tyggefunktion.

​Der kan være flere årsager til at vælge tandbro frem for tandimplantat, hvis du mangler en eller flere tænder i munden.

Der kan være forhold, som gør kæbeknoglen uegnet til implantater, men det kan også være, at du ikke ønsker et implantat. Dertil kommer, at broer normalt er billigere end implantater. Vi vejleder dig naturligvis i fordele og ulemper, så du bedre kan træffe det rette valg.

Bestil tid til en undersøgelse af din tænder

Hør mere om tandbroer, ved at ringe til os på telefon 58 19 41 20 eller at skrive til os på e-mail info@kajepleje.dk. Vi kan også aftale tid til en undersøgelse af dine tænder, så vi kan komme med forslag til dit kommende behandlingsforløb.

Firma

Tandlægerne Tingsgaard
& Mikkelstrup

CVR: 20298146

Kontakt

Tandlægerne I. Tingsgaard og E. Mikkelstrup
Vestergade 1-3
4230 Skælskør