Tandimplantat til krone, bro eller protese​

Du kan få et tandimplantat indsat hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør ved havnekajen. Et tandimplantat er en form for kunstig rod, der indsættes i kæben, hvor der mangler en eller flere tænder.

På tandimplantatet kan der sættes en enkelt krone, og der kan sættes en bro på flere tandimplantater. Implantater kan ligeledes bruges til at understøtte en protese, så denne sidder fast, når du bruger den.

Vores klinik ligger geografisk tilgængeligt og du kan nemt komme til Slagelse og Korsør derfra.

Kæbeknoglen vokser sammen med dit tandimplantat

Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, der indsættes i kæbeknoglen. Oven på tandimplantatet kan der anbringes en enkel tandkrone. Hvis du mangler flere tænder og skal have en bro, eller hvis du mangler alle tænderne og skal have en protese, er det nødvendigt at sætte flere implantater i kæbeknoglen for at sikre god stabilitet i dit kæbeparti.

Tandimplantatet er udformet som en skrue og er fremstillet af titanium, der er et meget vævsvenligt materiale, og som har den særlige egenskab, at det vokser sammen med knoglen i løbet af nogle måneder. Derpå sidder det rigtigt fast.

Oven på et tandimplantat sættes et mellemled, et såkaldt abutment, som den synlige krone, bro eller protese sættes fast på.

Ring til os for at bestille tid til en konsultation

Ring til os på telefon 58 19 41 20 for at bestille tid til en konsultation. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@kajepleje.dk.

Firma

Tandlægerne Tingsgaard
& Mikkelstrup

CVR: 20298146

Kontakt

Tandlægerne I. Tingsgaard og E. Mikkelstrup
Vestergade 1-3
4230 Skælskør