​✔️  God behandling

​✔️  Mange års erfaring

​✔️  Tryghed hos tandlægerne

​✔️  Hyggelige omgivelser

Tandimplantat til krone, bro eller protese​

Du kan få et tandimplantat indsat hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør ved havnekajen. Et tandimplantat er en form for kunstig rod, der indsættes i kæben, hvor der mangler en eller flere tænder. 

På tandimplantatet kan der sættes en enkelt krone, og der kan sættes en bro på flere tandimplantater. Implantater kan ligeledes bruges til at understøtte en protese, så denne sidder fast, når du bruger den.

Du kan nemt komme til vores klinik fra Slagelse og Korsør.

Kæbeknoglen vokser sammen med dit tandimplantat

Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, der indsættes i kæbeknoglen. Oven på tandimplantatet kan der anbringes en enkel tandkrone. 

Hvis du mangler flere tænder og skal have en bro, eller hvis du mangler alle tænderne og skal have en protese, er det nødvendigt at sætte flere implantater i kæbeknoglen for at sikre god stabilitet.

Tandimplantatet er udformet som en skrue og er fremstillet af titanium, der er et meget vævsvenligt materiale. 

Oven på et tandimplantat sættes et mellemled, et såkaldt abutment, som den synlige krone, bro eller protese sættes fast på.

Ring til os for at bestille tid til en konsultation

Ring til os på telefon 58 19 41 20 for at bestille tid til en konsultation. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@kajepleje.dk.

​Bestil en tid

Du er mere end velkommen til at bestille en tid til konsultation hos din tandlæge. Du kan ringe til os på telefon: 58 19 41 20 eller ved at skrive til os på e-mail: info@kajepleje.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt klinikken

Tandlægerne Isabel Tingsgaard og Elena Mikkelstrup

CVR: 20298146

Vestergade 1-3
​4230 Skælskør

➔  Find på kort​

Telefon:

➔  58 19 41 20

​E-mail:

➔  info@kajepleje.dk

Om klinikken

Vi har indrettet os i den charmerende ”Gamle Dampmølle” på kajen ved Skælskør Havn – hyggeligt og smukt. 

6 moderne klinikker er indrettet i den fredede ”Dampmølle”.

Klinikkerne har topmoderne udstyr, og vi bruger Cad Cam teknik til fremstilling af kroner og broer. Det betyder f.eks., at du kan få lavet en porcelænskrone på 1 ½ time.